Starte og drive bedrift

Har du en god forretningsidé?

Hos oss i Steinkjer Næringsselskap kan du få veiledning og råd til hvordan du går videre med ideen din. Kontakt oss i dag!

Vi hjelper deg med å finne nyttig informasjon dersom du skal starte egen bedrift.

Veiledning
Ofte trenger du noen å diskutere ideen din med. Steinkjer Næringsselskap tilbyr inntil fem timer gratis Veiledning. Gjennom en mangeårig egenutviklet arbeidsmetode, fokus på kunderelasjoner, inntektsstrøm, ressurser, etterspørsel i markedet, evt. partnere og markedsføring, hjelper vi deg til å kna og kvalitetssikre ideen din.

Husk! Det kan være viktig å beskytte ideen din – det kan du lese mer om HER.

Løser du et problem for en kunde?

Bygger du din bedrift rundt en tjeneste eller et produkt som treffer et behov hos en kunde, eller løser du et problem for kunden? Er svaret ja, har du et marked som trolig er villig til å kjøpe ditt produkt eller din tjeneste – hvis du setter rett pris. Dersom det er en tjeneste du skal selge – kan det være lurt å sjekke ut hva du må beregne i pris for ditt produkt/tjeneste med verktøyet Timepriskalkulatoren.

Økonomisk hjelp
Informasjon om fond og tilskuddsordninger finner du under  Næringsfond. Les også om Etablerertilskudd som Innovasjon Norge forvalter, og denne beskrivelsen av søknadsportalen for etablerertilskudd. Hvis du er på jakt etter en investor, så er det viktig å fortelle kort og konsist om ideen din, da kaller vi det ofte en “Pitch”.

Hvordan starter jeg rent praktisk?
Sjekk disse GUIDENE i etablering og drift av egen bedrift.
Altinn gir deg også god  informasjon om HVORDAN STARTE OG DRIVE EGEN BEDRIFT med lenker til alle relevante skjema.

Nyttige lenker