Søk på Steinkjerstipendet før 31. mars

I 2022 vant fotograf Eilen Austli Steinkjerstipendet. Søknadsfrist for 2023 er i slutten av mars og den heldige vinneren får hundre tusen kroner. 

“The barn” av Eilen Austli.
Austli er terapeut og kunstfotograf. Hun jobber i Steinkjer og fikk Steinkjerstipendet på hundretusen kroner i 2022 for å utvikle sitt kunstuttrykk.

Steinkjerstipendet skal stimulere til nyskaping i håndverk- og industribedrifter i Steinkjer. Ideer til å utvikle produkt, teknisk innretning, produksjonsprosesser og logistikk kan få støtte.

Stipendet kan også gi inspirasjon til faglig påfyll og økt kompetanse for å kunne utvikle bedriften eller realisere ideer, studier, studieturer, hospitering eller samarbeid med andre fagmiljø. På Steinkjerstipendet.no kan du se tidligere vinnere. 

Krav til de som søker:

  • Du arbeider i en bedrift i Steinkjer, egen bedrift eller som ansatt. Fortrinnsvis en håndverk- eller industribedrift.
  • Du har ideer du ønsker å utvikle for bedriften eller på egen hånd.
  • Du ønsker faglig påfyll eller ny kunnskap.

Husk søknadsfristen 31. mars.


– Vi i Steinkjer Næringsselskap heier på alle som ønsker å bidra til utvikling av ideer og arbeidsplasser. Steinkjerstipendet gir en unik mulighet for å jobbe med utvikling av en idé, en bedrift eller et håndverk. Stipendet har blitt utdelt til svært forskjellige bransjer og mennesker. Vi i Steinkjer Næringsselskap oppfordrer til å søke, sier daglig leder Bodil Vekseth.