Til våre kunder!

Enda ett år er på hell, og det har vært et spesielt år for mange. Covid-19 har satt sitt preg på hverdagen, dette året også. Nå så går vi inn i en julehøytid med strenge restriksjoner igjen, ikke noe vi hadde ønsket oss, men vi i Steinkjer Næringsselskap AS følger nasjonale og lokale anbefalinger og har nå hjemmekontor frem til midten av januar. Alle møter gjennomføres, men de vil bli gjennomført på Microsoft Teams. Pandemien har lært oss at dette verktøyet fungerer godt, så det skal ikke være noe problem. Det kan nok aldri erstatte fysiske møter, men vi gjør det beste ut av situasjonen.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle våre kunder og samarbeidspartnere for samarbeidet i det året som har gått. Vi er imponert over hvordan dere alle har stått på og gjort det beste ut av en helt spesiell og krevende situasjon. La oss håpe at de restriksjoner som nå er gjort gjør at ting kan normalisere seg raskt i 2022, og gi oss alle en normal hverdag tilbake igjen.

Vi gleder oss til å jobbe med dere, og for dere i 2022, og vi ønsker dere alle en

RIKTIG GOD OG FREDELIG JULEHØYTID

OG

ET GODT NYTT ÅR!

Med vennlig hilsen,

Steinkjer Næringsselskap AS

Bodil, Jacob og Gunn