God påske

Vi vil ønske alle våre gode samarbeidspartnere, grundere og næringsliv en riktig god påske. Det har vært en annerledes og travel vinter og vår, sterkt preget av pandemien, spennende akkvisisjons- og prosjektarbeid. Mange bedrifter har krevende dager, andre har utviklet og sett nye muligheter i det hele. Nå håper vi at det er mulig for flere å ta noen dager fri og fylle på energi-lagrene, selv om det er begrenset med muligheter for å ha besøk og reise. 

Etter påske lanserer Steinkjer kommune en kompensasjonsordning for bedrifter som er hardt rammet av Covid-19.  Steinkjer Næringsselskap vil veilede deg som trenger bistand på ordningen, og den vil bli lansert her på vår hjemmeside. 

Steinkjer Næringsselskap har påskestengt kontor hele uke 13, men selvsagt er vi tilgjengelig om det er noe som skulle haste. Ta kontakt om det skulle være noe. 

Astrid Skogseth, Gunn Tangstad, Bodil Vekseth og Jacob Almlid er teamet i Steinkjer Næringsselskap (SNS) fra nyttår 2020. Her ved inngangspartiet til InnoCamp på steinkjer, der du finner SNS på Næringstorget. I tillegg er det avdelingskontor i Verran.