Høy aktivitet – fortsatt ingen fysiske møter i Steinkjer Næringsselskap en periode

2021 startet med økte smittetall og  restriksjoner for å få ned smittetallene. I dag er det nasjonalt en uavklart smittesituasjon med det muterte viruset. Nå er det viktig å få smitten under kontroll, og avstand og få fysiske møter er ett av tiltakene. Alle skal vi bidra nå, Steinkjer Næringsselskap har derfor ikke  fysiske møter i en periode.

Men selv om vi er midt i en pandemi er det høy aktivitet, og vi er tilgjengelig for næringslivet og gründere ved å gjennomføre møter på video eller telefon. Nøl ikke med å ta kontakt med oss (kontaktinformasjon her). Du kan også booke et møte via denne lenken.

f.v. Astrid Skogseth, Gunn Tangstad, Bodil Vekseth og Jacob Almlid (ikke på bildet) i Steinkjer Næringsselskap er forretningsutviklere som bistår gründere og etablert næringsliv med å realisere ideene sine. Ser fram til å høre fra deg.