En riktig God Jul – og takk for et godt år!

Vi benytter anledningen til å takke alle våre kunder, gründere, bedrifter og samarbeidspartnere for et aktivt og spennende år. Vi har hatt gleden av å kartlegge ca. 100 nye forretningsideer og hatt drøyt 900 møter gjennom året.  Viktigere enn tallene er alle de flotte menneskene som vil utvikle næringslivet i Steinkjer, og at vi får være med på laget hos mange.

Vi ser fram til nytt år med flere spennende møter og stort engasjement – der målet er å bidra til å skape og utvikle arbeidsplasser med utgangspunkt i gode ideer og talent, og de fortrinnene vi har i vår region.

Bodil Vekseth, Astrid Skogseth, Jacob Almlid og Gunn Tangstad er teamet i Steinkjer Næringsselskap. 

I Steinkjer Næringsselskap blir staben styrket med en ny ansatt, vi ønsker Jacob Almlid velkommen om bord når vi ved nyttår blir en større kommune. Gleder oss til å ta fatt på det nye året med styrket og komplimenter kompetanse i teamet. I Jula er kontoret stengt, men vi er tilgjengelig på telefon og e-post. Ta gjerne kontakt om du ønsker et møte.

Ønsker alle en fredfylt GOD JUL – og et superenergisk nytt år i 2020!