God sommer fra Steinkjer Næringsselskap

Vi vil igjen takke alle våre samarbeidspartnere, gründere og bedrifter for et drivende godt halvår! Det skjer mye framtidsrettet og spennende i Steinkjerregionen. Vi føler oss privilegert som får være en støttespiller for innovasjon og nyskaping i regionen. Etter en god sommer gleder vi oss til en energisk høst.

Steinkjer Næringsselskap har sommerferie i perioden 9. juli t.o.m. 26. juli. Send gjerne en møtebooking hvis du ønsker et møte, eller send en sms om det haster.

Fra 30. august er vi å finne på InnoCamp på Steinkjer – og det kribler i magen ved å tenke på det brede nettverket og kompetansen som vil være tett på oss og som vi kan tilby dere alle når vi flytter dit.

Men først – nå ønsker vi alle en riktig god sommer med masse tid til å tenke ut kreative forretningsideer og utviklingsprosjekt!