Ung Tiltakslyst og Trønderkassen for ungdom med ideer

Gjermund Eide Brattberg er snart 18 år og klar for å realisere sin idé om et Paintball arrangement for ungdom i Trøndelag. Han får veiledning fra NærUng i Steinkjer Næringsselskap, og søker her til “Trønderkassen”.

 

Er du mellom 13 – 26 år og har en idé som du ønsker å sette ut i livet?
Da kan du lese videre her

Da kan du søke støtte til ordningen som har fått navnet “Trønderkassen” (det var tidligere Ung Tiltakslyst sitt fond, det har nå blitt utvidet til å gjelde hele Trøndelag og fått nytt navn). Vi vet at små summer og anerkjennelsen som kommer med å få støtte, kan være akkurat det du som ungdom trenger for å komme i gang med å gjøre din drøm til virkelighet. Det er søknadsfrist 1. april.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på. I Steinkjer Næringsselskap er vi opptatt av at du som er mellom 13 – 26 år skal få veiledning på lik linje med voksne, vi har derfor utviklet NærUng

LENKE til søknadsskjema