Gratis konferanse innen media og kultur

Delta på gratis konferanse om “de gode historiene” på Akset, Inderøy den 5. desember.

Konferansen er i regi av Tindved AS og programmet byr på kjente og spennende foredragsholdere. For eksempel kan du høre artist Ida Jenshus fortelle om karrierevalgene hun har gjort og hvilke ambisjoner hun har på den internasjonale musikkarenaen.

Du får høre hva Steinkjerfestivalgründer Svein Bjørge mener skal til for å lykkes, du får høre hva TMM Levanger har gjort seg av erfaringer etter å ha produsert “Eventyrlig Oppussing” for TV3 og du får lære mer om visuell storytelling av kommunikasjonsbyrået Headspin.

I tillegg blir det innlegg fra nytilsatt leder i Den Gylne Omvei, Tormod Ellingsen og fra Kreativt Norge, som er Kulturrådets nysatsing.

Programmet starter kl. 11. 15 denne tirsdagen og er ferdig til kl. 15.30.

Du melder deg på her på Tindved sine hjemmesider.

Så sees vi kanskje? 🙂