NRK Sommertoget til Steinkjer 1. juli

Du inviteres til en gratis familiedag på togstasjonen i Steinkjer 1. juli kl. 13.00 – 22.30. Det blir gratis show med artister fra regionen og aktiviteter for hele familien.

Fantorangen og Perla

Fantorangen og Perla fra NRK Super og Malin Hellebø fra Dyrevenn hilser på barna på stasjonen. NRK Supers Labyrint stiller med slimball-kaste-stand, og du kan prøve å hoppe i Holmenkollen i Virtual Reality! Det skal grilles en hel gris, vikinger kommer, Julie Grønnesby Heir kommer og sluker flammer, Brian Magic skal trylle og Kyle fra Norske Talenter skal synge. Og mange, mange flere bidrar – vi anbefaler deg å ta en titt på programmet nedenfor. Og  med så mange aktiviteter regner vi med at du blir sulten, da blir det mange muligheter for å kjøpe seg mat.

Klokken 13.40 kommer NRK sitt Sommertog til Steinkjer

Når toget ruller inn på togstasjonen på Steinkjer – daa håper vi at det er MANGE mennesker på togstasjonen og ønsker velkommen. Da skal vi synge “Steinkjersangen” akkompagnert av korps og med mange kor som oppsangere. Steinkjer Kommune, Steinkjer Næringsforum, Visit Innherred og Steinkjer Næringsselskap er vertskap – og vi gleder oss!

Sommeråpent fra Steinkjer

Det hele avsluttes med NRK1 sitt Sommeråpent direktesendt fra togstasjonen på Steinkjer kl. 21.30.

 

LENKE TIL FACEBOOK-ARRANGEMENTET

LES HELE PROGRAMMET HER