Driver du en kreativ næringsvirksomhet? Se her!

Du inviteres herved til å bli med på Bygg Bedrift – et program for forretnings-utvikling av bedrifter i kulturnæringene, som skal avholdes i Verdal.

Programmet er sentralt i Innovasjon Norge sin satsing på kreative næringer og har allerede vært gjennomført mer enn 15 ganger. I løpet av programmets tre samlinger perfeksjonerer du forretningsplanen din etter Lean Business-metoden. Mellom samlingene får du mentoring og hjelp til å skape vekst i din kulturbedrift og til å utvide nettverket ditt.

Bygg Bedrift passer for deg som har ambisjon om å leve av bedriften din, og det passer like godt for nystartede som for etablerte bedrifter.

Programmet støttes av Innovasjon Norge. Egenandelen for alle tre samlingene er på kr 1.000 pr. deltager. For dette får du workshopene, mentoring, lisens på Lean Business Planner og boken «Lean Business Planning» Reise- og oppholdskostnader dekker du selv.

Første samling er allerede 5.-6. oktober ved Tindved Kulturhage. Høres dette interessant ut? Meld deg på her.