Suksess for NærUng gründercamp på HiNT

NærUng i Steinkjer Næringsselskap leverte fredag gründercamp for 1. årsstudenter ved HiNT. Det  er tredje året at NærUng leverer denne tjenesten til HiNT – og det er økonomistudentene som får en metodisk innføring i ide- og forretningsutvikling. Studentene jobbet med kommersielt – eller samfunnsentreprenørskap. Det ble jobbet en hel dag – og etter endt jobbing satt student-gruppene igjen med en forretningsmodell knyttet til den ideen som de hadde valgt. Juryen kommenterte at det var mange av ideene som var meget gode og ble anbefalt videreutviklet. Les  om vinnerne av gründercampen i papirutgaven av Trønder-Avisa 10.11.15.

“Det er en glede å levere denne workshopen til HiNT – og ikke minst å se hvor gode ideer studentene kommer opp med. Dette har vær en kreativ og energisk arbeidsdag”, sier en smilende Sara Kveli Skjervø, som har hovedansvaret for NærUng-metoden i Steinkjer Næringsselskap.