Velkommen til FUN-gata på Steinkjermartnan

Under Steinkjermartnan er det etablert en arena for samtaler rundt jobb, utdanning, forretningsideer og talentutvikling – FUN-gata! De fleste forbinder martna med en god handel og støtte til frivillige lag. I tillegg vet vi at det er mange som besøker martnan som en del av sin ferie, noen er her for første gang, noen kommer tilbake og møter kontakter fra en tid i regionen, og mange bor her. Noen vurdere kanskje å komme tilbake, eller kanskje du bor her men spekulerer på å starte med noe nytt  eller vil utvikle bedriften din videre –  da håper vi at du stikker innom vår stand og slår av en prat. Vi, det er Kunnskapsparken i NT, Steinkjer Næringsselskap, NærUng, JobbiNT Intro Trainee , Drivhuset, Ungdomstjenesten i Steinkjer kommune og Bolystprosjektet Steinkjer åpen, lys og glad.

Velkommen innom til en prat.