Første og siste MGP delfinale i Steinkjer

NRK har besluttet at MGP som konsept skal revitaliseres. Det betyr i praksis at det ikke blir gjennomført delfinaler av MGP neste år.

Steinkjer hadde kommet langt i arbeidet med å få på plass et økonomisk grunnlag for å være arrangør ett år til, næringslivet, frivillige og Steinkjer kommune var villig til å strekke seg langt for å sikre seg dette positive arrangementet. Organisasjonen var langt på vei på plass og Steinkjer kommune ønsket å være arrangør hvis det kom på plass en god avtale med produsenten Eyeworks Dinamo. “Vi har hatt et strålende samarbeid med Dinamo, og fått meget god tilbakemelding på vår leveranse som arrangør. Delfinalen av MGP i Steinkjer var en suksess og Nord-Trøndelag var klar for en runde til med talentutvikling og positivt fokus på regionen. Vi opplever at det er trist at vi ikke får kapitalisere på alt som ble investert første året som arrangør”, sier prosjektleder for MGP, Astrid Skogseth Fuglesang ved Steinkjer Næringsselskap, og legger til; “Vi ønsker selvsagt NRK lykke til videre med å utvikle MGP som konsept”.

Nyhetssak i Trønder-Avisa

Prosjektleder for MGP Steinkjer, Astrid Skogseth Fuglesang, er glad for at vi fikk oppleve å arrangere MGP ett år på Steinkjer. "Det var en flott og lærerik erfaring, der vi fikk veldig positiv tilbakemelding fra både produsent og publikum".

Prosjektleder for MGP Steinkjer, Astrid Skogseth Fuglesang, er glad for at vi fikk oppleve å arrangere MGP ett år på Steinkjer og MGP Lokal i hele Nord-Trøndelag. “Det var en flott og lærerik erfaring, der vi fikk veldig positiv tilbakemelding fra både produsent og publikum”.