Billettene til MGP Steinkjer er lagt ut!

Da er billettene til delfnalen av MGP på Steinkjer lagt ut for salg via Billettservice. Det er med stor spenning prosjektledelsen for MGP Steinkjer jobber fram mot delfnalen 19. januar 2013. “Alt er under kontroll, selv om det gjenstår mye arbeid”, sier en entusiastisk leder for styringruppa og varaordfører i Steinkjer kommune, May Britt Lagesen.

Direkte lenke til billettkjøp.

Trenger du hjelp til å bestille billetter, kan du kontakte DnB sine kontorer i Nord-Trøndelag, så bistår dem med dette.

Delfinalen skal arrangeres i friidrettshallen på Campus og scenen kommer fra Oslo Spektrum. Formen på den er rund, og publikum blir sittende i en halvsirkel rundt den, slik at alle vil se bra uansett hvor man sitter.  Tribunenen er delt inn i flere soner og billettene selges som sonebilletter (ikke plassbilletter). Totalt er det plass til 3200 personer.

Medie- og sponsoransvarlig Jostein Grande, prosjektleder Astrid S Fuglesang og leder for styringruppa May Britt Lagesen er glad for at arbeidet er i rute!