Ferietid for Steinkjer Næringsselskap

Da har vi startet ferieavviklingen i Steinkjer Næringsselskap. Du vil treffe folk på Næringstorget i hele sommer (med unntak av når vi er ute i møter), det vil pga. ferieavviklingen variere hvem du treffer der, men vi vil gjøre vårt beste for å ivareta dine behov. Ønsker du et møte, booker du dette ved å klikke på «book møte nå» her på høyre side. Vi er i gang for fullt fra og med 6. august, så da kan du forvente svar fra oss med forslag på møtetidspunkt.

Vårhalvåret har vært hektisk og bra for Steinkjer Næringsselskap, med mange spennende utfordringer innen næringsutvikling. Vi ser fram til en energigivende sommerferie, før vi tar tak i høstens mangfoldige oppgaver for å bidra til å skape og beholde enda flere arbeidsplasser i Steinkjerregionen.

Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere en riktig god sommer!