Alkymisten – skreddersydd til deg som er ung gründer

Innovasjon Norge er gang igjen med rekrutteringen til Alkymisten. Dette er en unik mulighet til å teste ut, realisere og utvikle forretningsideen din!

Er du mellom 18 og 35 år med en idé til noe som kan bli din egen bedrift? Da har Innovasjon Norge Nord-Trøndelag et tilbud til deg. Innovasjon Nord-Trøndelag har et et skreddersydd tilbud til unge etablerere som heter Alkymisten. Målet er å lose etablerere gjennom den vanskelige utviklingsfasen. Dette er en unik sjanse til å arbeide med sin egen forretningsidé, og kanskje sin egen bedrift. Målet er å medvirke til å øke nyskapingen blant ungdom i fylket vårt og hjelpe ungdom frem mot etablering av lønnsomme bedrifter. Alkymisten varer fra september til desember med 3 samlinger i denne perioden. Vi tilbyr • Profesjonelle kursholdere på selvutvikling og bedriftsutvikling • Personlig coach/veileder på og mellom samlingene • Kost og losji på alle samlingene • Nettverksbygging med næringsliv og andre etablerere

Lenke til søknadsskejma og mer informasjon om samlingene.