Steinkjer med i kampen om delfinale i Melodi Grand Prix 2013

Steinkjer kommune har bestemt seg for å være med i kampen om å arrangere delfinale i Melodi Grand Prix i 2013, med mulig opsjon til å arrangere også de kommende to årene. Dette vil være en flott mulighet for Steinkjer og Nord-Trøndelag til å markedsføre oss på en positiv måte, og bygge attraktivitet. Campus Steinkjer vil være et spennende sted å legge arrangementet. Men så langt er ingenting bestemt. Ordfører i Steinkjer, Bjørn Arild Gram, er imidlertid svært begeistret for tanken på å være arrangør, hvis samarbeidspartnerne kommer på plass og en blir mange som samarbeider om å løfte et slikt arrangement.

– Vi har ganske god tro på at vi skal få til et slikt arrangement. Dette vil bli avklart i løpet av en måneds tid, sier ordfører Bjørn Arild Gram.

Så er det slik at det ikke er NRK og Per Sundnes som bestemmer hvor delfinalene i Melodi Grand Prix skal arrangeres, det gjør produksjonsselskapet Dinamo Story.