Flott KulturKaia kafé

Det var installasjoner av retrodesign, kunstutstilling, musikk og trivelig prat i regi av KulturKaia på Forum i dag. Mange kom innom, mange kreative ideer og tanker ble delt over kaffekoppene. Gründerne Jorid Vorum, Tine Kristiansen Tessem, Vivian Martinsen og Marianne Schønborg sto bak dagens event. “Dette var utrolig inspirerende og arti”, sa Jorid da dagen var avsluttet, og de andre gründerne nikket seg ivrig enig midt i oppryddingen etter et vellykket arrangement.

Det var mange som stakk innom for å se hva KulturKaia kunne by på denne dagen. “Dette var en annerledes og uventet opplevelse her på Steinkjer”, sa en entustiastisk kunde.

KulturKaia er et nettverk og en klynge av en rekke gründerbedrifter – de lover at flere opplevelser er under planlegging!

20120317-183402.jpg

20120317-183418.jpg