Fredagsvaffel på Næringstorget

Steinkjer Næringsselskap, Kunnskapsparken NT og Steinkjer Næringsforum inviterer til siste «Vaffeltreff» før jul!

Fredag den 25.11. (førstkommende) fra kl. 08.00 – 09.00 er det anledning til å stikke innom Næringstorget i Steinkjer (Jakob Weidemannsgt 9) for en uformell prat med andre næringslivsaktører og samarbeidspartnere for næringsutvikling i regionen.

Den siste fredagen hver måned inviteres det til et slikt treff på Næringstorget. Det stikker innom ulike aktører hver gang, og det oppstår spennende samtaler og nettverksbygging i en uformell ramme. Og vaffel serveres – selvsagt. Har du noe du ønsker å diskutere med Næringsselskapet, Kunnskapsparken eller Næringsforumet er de hjertelig tilstede også. Men aller viktigst er alle de besøkende, sier daglig leder i Steinkjer Næringsforum, Leif Hjulstad – “dette er en uformell, men viktig arena for næringsutvikling”, avslutter han.