Alexander Kjølstad årest Senior Lyng prisvinner

Alexander Kjølstad fikk Senor Lyng prisen under årets entreprenørskapssamling i Levanger. Steinkjer Næringsselskap (SNS) stiller seg i rekken av gratulanter. SNS har hatt gleden av å samarbeide med og veilede grunderen Alexander Kjølstad fra Høylandet og Steinkjer gjennom ulike faser av sitt arbeid med å etablere Smart Media. “Det gir en utrolig energi å jobbe sammen med grundere som Alexander”, sier seniorrådgiver ved Steinkjer Næringsselskap, Gunn Tangstad. Smart-Media AS utvikler nettsideløsninger og applikasjoner for smarttelefoner. Bedriften ble etablert i 2005 av Kjølstad, og har i dag hovedkontor i Steinkjer, og er i alt 20 ansatte knyttet til et internasjonalt team. Det må også nevnes at Kjølstad nylig ble valgt til å delta i det nye grynderrådet som ble etablert av kommunalminister Liv Signe Navarsete.