Steinkjer åpen, lys og glad!

Steinkjer kommune scorer høyt på åpenhet! I Nord-Trøndelag er Steinkjer på topp sammen med med Grong, med 15 av 18 mulige poeng. Offentlighetsutvalget skryter av at det er mulig å søke både i inngående og utgående dokumenter på kommunenes hjemmesider. Ordfører Bjørn Arild Gram (Sp) i Steinkjer er fornøyd med resultatet.

 

Prosjektleder for “Attraktivitetsprogrammet – Steinkjer åpen, lys og glad”, Astrid Skogseth Fuglesang, er jublende glad for at kommuneadministrasjonen scorer så høyt på “Åpenhetsindeksen” som baserer seg på 10 parametre omkring regler og praksis for
innsyn og åpenhet i kommunene. I Steinkjer er det blitt jobbet bevisst over flere år med å levere tjenester i trå med slagordet “Åpen, lys og glad”. Dette er et tydelig bevis på at det jobbes meget målrettet og godt i administrasjonen, sier Fuglesang, når kommunen ikke bare oppleves som tilgjengelig og åpen, men at vi målbart er det – da er vi en attraktiv kommune.

Lenke til artikkel i Trønder-Avisa