Kurs i markedsorientering

Vet du hva kunden din vil ha?
Innovasjon Norge Nord-Trøndelag inviterer til endagskurs i markedsorientering for bedrifter i Nord-Trøndelag. Kurset har som hovedmål å øke din bedrifts markedsorientering, gjennom å bygge en sterk merkevare og ta en tydelig posisjon i markedet.

Velg én kursdag:
7. november Hotell Grong, eller
8. november VIP-senteret, Verdal

På kursets vil du jobbe med dine egne utfordringer og bli mer bevisst på hvilken posisjon du ønsker å ha i markedet. En viktig læring fra kurset er å se bedriften med kundens øyne. Du vil oppdage forbedringsområder, eller idéer til utvikling av nye produkter og tjenester. Du får tilgang til metoder og verktøy, og blir oppfordret til å jobbe videre med merkevare-strategi for bedriften din.

Se invitasjon for påmelding og HER
Påmeldingsfrist er 20. oktober.