Invitasjon til Entreprenørskapssamling i Nord-Trøndelag

Årest Entreprenørskapssamling

Fredag 4. og lørdag 5. november inviterer Ung Tiltakslyst til Entreprenørskapssamling i Levanger.  Årets entreprenørskapssamling er den åttende i rekken, og det årlige arrangementet har utviklet seg til å bli en viktig møteplass hvor unge etablerere i alderen 18-35 år får inspirasjon, faglig påfyll og styrket sitt nettverk i møte med andre etablerere og folk fra kommunene/fylket som jobber med bedriftsutvikling.

Årets tema
I år skal det inspireres rundt fylkets visjon, “Her alt e mulig – Uansett”. Deltakerne får påfyll gjennom inspirasjonsforedrag og workshops, og samlinga passer både for de som har en forretningsidé og de som allerede har startet bedrift.

Påmeldingsfristen er satt til 20. oktober. og ikke bare det, men Arrangementet er gratis for alle med 100 % deltakelse, og bak står Ung Tiltakslyst, i samarbeid med Innovasjon Norge, Nord-Trøndelag Fylkeskommune og Levanger kommune.

Lenke til mer informasjon og påmelding finner du her.