Avspark for Kvinnovasjon 7. september

Du som er kvinnelig grunder inviteres herved

Du inviteres til avspark for årets Kvinnovasjonssatsing i Nord-Trøndelag. Den 7. september kl 10 -15 er det duket for et program som lover deg en dag med begeistring, inspirerende foredrag og nettverking. En dag fylt til randen med gode foredragsholdere, skriver arrangørene. Arrangementet går av stablen på Tindved i Verdal. Du kan allerede nå melde deg på dagen ved å klikke og lese mer på denne lenken

Påmeldingsfrist er 31. august 2011.

Kvinnovasjon

Du kan lese mer om programmet Kvinnovasjon på denne lenken
Kvinnovasjon ble startet opp i 2006. Da var det kun 32 prosent av nye bedrifter i landet som ble startet av kvinner. I 2013 er det et mål om at andelen skal være økt til 40 prosent. For å klare det trenger vi kvinner som tør satse. Kvinner som deg. Bli med og finn løsningene på morgendagens utfordringer. Kvinnovasjon gir deg nettverk, kompetanse og inspirasjon til å lykkes. Det er Selskapet for Industrivekst (SIVA) som står bak og koordinerer arbeidet.  Satsingen foregår i samspill med Innovasjon Norge, Fylkeskommunene og andre aktører (Forskningsrådet).