Næringsprogrammet på Steinkjerfestivalen 2011

Steinkjer Næringsselskap (SNS) er glad for å kunne presentere årest utgave av Næringsprogrammet på Steinkjerfestivalen. Vår rolle er å koordinere de konferansene og initiativene som passer innenfor rammen til et Næringsprogram, sier en entusiastisk Gunn Tangstad, seniorrådgiver ved Steinkjer Næringsselskap.

Dette er tredje året Næringsporgrammet arrangeres. Programmet er stadig under utvikling, men målet er at næringslivet skal få påfyll faglig, finne en arnea for å holde nettverk ved like og fylle på med nye kontakter. Det er viktig at de som er unge grundere møter det mGunn Tangstad i Steinkjer Næringsselskap koordinerer Næringsprogrammet under Steinkjerfestivalener etablerte næringslivet – det er vi overbevist om at gir gjensidig påfyll til en krevende arbeidshverdag, sier Tangstad. – Vår jobb er enkel, med så gode leverandører inn i programmet – legger hun til.

Gunn Tangstad i Steinkjer Næringsselskap - koordinator for Næringsprogrammet

Næringskonferansen med fokus på musikkbransjen og kulturnæringene gikk av stabelen på torsdag, og fredag er det Skaperfestival og Drivhuskonferanse. Så er det naturlig å besøke butikkene i sentrum, før det blir konsertprogram i Rismelen. Rett og slett en totalpakke til inspirasjon og påfyll for næringslivet i regionen.